Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, bu hafta da b konuğunu ağırladı. Yeni bir yarışmacısıyla gündeme gelen, Yemekteyiz'in bu haftaki bölümlerinde yer alan ve 5. gün yarışmacısı olan Betül Böçkün, izleyenler tarafından merak ediliyor. Peki, daha önce katıldığı “Doya Doya Moda” programında şampiyon olan Betül Böçkün kimdir, nereli, kaç yaşında?

BU HAFTANIN YARIŞMACILARI:

1. gün yarışmacısı: Seren Hanım:

2. gün yarışmacısı: Nurullah Bey:

3. gün yarışmacısı: Mert Bey:

4. gün yarışmacısı: Funda Hanım:

5. gün yarışmacısı: Betül Hanım:

YEMEKTEYİZ BETÜL BÖÇKÜN KİMDİR?

Screenshot_2-23

Yemekteyiz'in 5. gününde misafirleri ağırlayan isim Betül Hanım oldu. İzleyenler ise Yemekteyiz Betül hakkında araştırma yapmaya başladı.

Yemekteyiz'in 5. gününde yarışan Betül Hanım, Betül Böçkün'dür. Bingöl'de dünyaya gelen Betül Böçkün’ün 27 yaşında olduğu bilinmektedir. Şu anda bir güzellik merkezinin sahibidir. Yemekteyiz programına ilk kez bu hafta katılmış ve izleyenlerin dikkatini çekmiştir.

BETÜL BÖÇKÜN HANGİ YARIŞMADA YER ALDI?

Betül Böçkün daha önce, 2020 sezonunda, “Doya Doya Moda” yarışmasında yarışmacı olmuştur. Doya Doya Moda'da iddialı kombinleriyle dikkat çeken Betül Böçkün, o sezon şampiyon olmuştur. Betül Böçkün o dönemin en sevilen yarışmacılarından birisi olmuştur.

Betül Hanım'ın bugün hazırladığı menüsü ise şu şekilde:

Bal kabağında domates çorbası

Etsiz çiğköfte

Saray Katmeri

Lahana yatağında havuç tarator

Güveç

Meyhane pilavı

Sandalda sacık

Betüş'ün salatası

Kaymaklı çıtır muhallebi

İttifakgazetesi.com

Editör: Melek Aydın