Yaz tatiline giren çocuklar boş durmuyor.  Yozgat`lı öğrenciler boş vakitlerini değerlendirmek, futbol oynamak için mahallede bulunan boş arsayı büyüklerinin de yardımıyla temizleyip düzenlediler. Taşlardan kale yapan çocuklar, zemini sert arsanın da çaresini buldu. Düşüp yaralanmamak için ilginçbir fikre imza atan çocuklar, etraftan topladıkları ve evden getirdikleri eski halı ve kilimleri yere sererek kendilerine 'halı saha' yaptılar. Anadolu Ajansı bu haberi okuyucularına servis ederek çocukların adeta sesini duyurdu. Miniklerden Arda Açıkgöz, futbol oynadıkları alanın eve yakın olmasından dolayı oyun oynamak için ailelerinden daha rahat izin aldıklarını belirterek, 'futbol oynarken düşünce halılar olduğu için yaralanmıyoruz. Yağmur yağarsa halıları topluyoruz' diyerek yetkililerden halı saha yapılmasını istedi. Bende buradan yetkililere seslenerek çocukların arasından yeni Cengiz Ü nder`ler Arda Turan`lar çıkması adına miniklerin sesine kulak verin diyorum.
Transfer söylentileri... 
Sezonu 4. olarak bitiren Trabzonspor`da keyifler yerinde. Gençoyuncuları kadrosuna katarak transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Fırtına hız kesmiyor. Rodallega`nın ayrılığı sonrası forvet arayışına başlayan Bodro-Mavililer, Dijon`un golcüsü Julio Tavares i gözüne kestirdi. Ekuban ın yanına Tavares i eklemek isteyen bordo-mavililer 30 yaşındaki futbolcuyu cüzi bir bonservis bedeli ile renklerine bağlamak istiyor. Bir diğer söylentiler ise Galatasaray`la yollarını ayıran Eren Derdiyok.
Beşiktaş...
Şenol Güneş in Milli Takıma gitmesinin ardından Abdullah Avcı ile yoluna devam eden Beşiktaş`ta henüz bir hareketlilik yok. Avcı`nın mevcut kadro ile devam etmek istemesinin ardından transferde yavaş hareket eden Kartal`da ön plana çıkan isim Serie A`nın flaş ekibi Juventus`un dünyaca ünlü Alman oyuncusu Sami Khedira. Geçen sezon sakatlığı nedeniyle fazla forma şansı bulamayan Alman yıldızın Juventus`la 2 yıllık kontratının bulunmasına rağmen yönetimle anlaşıp bonservisini alarak kulübünden ayrılması bekleniyor.  Juve`den yıllık 5 milyon Euro kazanan Khedira`nın maaşında indirim yapmaması Beşiktaş`ın işini zorlaştırıyor.