Beşiktaş akıllı bir transfere imza attı. Medipol Başakşehir in başarılı hocası Abdullah Avcı artık Beşiktaş için ter dökecek. Daha önce Avcı ile ilgili bir yazı daha yazmıştım o dönem Başakşehir i çalıştırırken oynattığı futbol olsun maçsonrası yapmış olduğu teknik analizler olsun bunlar Avcı yı izlemeye yeter demiştim. Hocanın kariyerindeki başarılardan birisi de 2004 yılında Türkiye 17 Yaş Altı Milli Futbol Takımı nın başına geçip, yarı finalde Hırvatistan ı, ardında finalde de Hollanda yı yenip takım tarihinde ikinci kez Avrupa Şampiyonu olmasıydı. Avcı, daha sonraki dönemde de A Milli Takımı çalıştırdı. Hoca aynı zamanda gençyetenek Avcı sı, Başakşehir zamanında,  o dönem Altınordu takımında oynayan Cengiz Ü nder i keşfetti. Hatta Cengiz için 3 kez Altınordu nun kapısını çaldı. Şuan Cengiz Ü nder İtalyan ekibi Roma`da harika işlere imza atıyor. 

Beşiktaş`ta başarılı olur

Avcı gelecek sezon Karakartal`ı gençleştirecektir. Kartal, Abdullah Avcı`yla uyum sağlarsa hocanın isteklerini yerine getirirse Beşiktaş için güzel günler yakın diyebiliriz. Kısacası Abdullah Avcı Türkiye`nin Mourinho`su olur.

`height=

Mourinho, geçen sene Burnley ile Başakşehir arasında oynanan maçtan önce Başakşehir in kamp yaptığı oteli ziyaret etmişti.