Spor

Fernando Santos 8 ismin biletini kesti

Beklentilerin çok uzağında bir sezon geçiren Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıkları erken başladı. Futbol Koordinatörü Samet Aybaba ile bir araya gelen Fernando Santos 6 mevkiiye takviye istedi. Portekizli hocanın kadrodaki 8 ismin ise biletinin kestiği ileri sürüldü.

Abone Ol

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos'un, gelecek sezonun kadro yapılanması için görüştüğü Samet Aybaba'dan 6 transfer istediği iddia ediliyor. Ayrıca Santos'un, 8 futbolcuyla da yolların ayrılmasını isteyeceği ileri sürüldü.

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos'un, Futbol Koordinatörü Samet Aybaba ile gelecek sezon için ilk görüşmeyi yaptığı öne sürülüyor.

Fanatik'in haberine göre; Fernando Santos, Samet Aybaba'dan gelecek sezon için 6 transfer talebinde bulundu. Tecrübeli teknik adamın, sağ bek, stoper, 10 numara, sol açık ve 2 adet forvet transferi yapılmasını istediği belirtildi.

Fernando Santos’un, takımda beklentileri karşılamayan ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyuncular konusundaki kararını da Mayıs ayının ilk haftasında yönetime sunacağını ilettiği belirtildi.

Santos’un, 8 futbolcuyla yolların ayrılması konusunda rapor vermesi bekleniyor.