Yenilikçi ve ekonomik çözümleri ve gıda sektöründe gerçekleştirdiği projelerini anlattığı standında adeta gelenleri büyüledi.

Sözen Grup tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Turizm ve Gastronomi Yatırımları ve Ağırlama Zirvesi FSUMMIT’te TXO da yer aldı. Yenilikçi ve ekonomik çözümleri ve gıda sektöründe gerçekleştirdiği projelerini anlattığı standında adeta gelenleri büyüledi. 20-21 Mart’ta Antalya’da NEST Congres & Exhibition Center’de düzenlenen organizasyonda Hall A8-A11 No’lu standında yer alan TXO’yu bizzat ziyaret edip Ayşe Çetin ve Ufuk Çetin ile görüşme imkânı buldum. Bu görüşme esnasında ülkemizin değerli şeflerinden Hazer Amani, gastronomi yazarlarından Faruk Şüyün, Reha Tartıcı ve uzman ekonomi gazetecisi Fikret Çengel de vardı. 

`src=

TXO, birçok başarılı projeyle gastronomi sektöründe adı olan bir firma 

Endüstriyel mutfak ekipman ve projelendirme hizmetleriyle farklı uzmanlık alanlarını aynı çatı altında toplayarak müşterilerine sunan TXO, başta HORECA noktaları olmak üzere, soğuk, sıcak ve nötr sergileme hatlarının üretimi, soğutma sistemleri, inşai işler ve en doğru ve verimli sonuca ulaşmak isteyen tedarikçilerin ilk durağı olma noktasında kararlı görünüyor. Yurt içi ve yurt dışında hayata geçirdiği birçok başarılı projeyle de adından söz ettiren TXO, global dünyada gelişen teknolojiyi yakından takip ederek uygulama sürecine yansıtıyor. Profesyonel ekibiyle birlikte tecrübesini ve yenilikçi anlayışını FSUMMIT’teki standında sektör bileşenleriyle paylaşan TXO; tamamı otel, restoran, butik market, kafe ve bistro gibi nihai tüketiciyle sıcak ilişki kurulan, taze gıda satışı yapılan mekân sunumlarıyla da dikkat çekmeye devam ediyor. 

`src=