Başa baş ve sert bir maç olacak

Cornelius, her iki takımın da Şampiyonlar Ligi’ne devam etmek istediğini belirterek, “Karşılaşma başa baş, sert ve büyük bir mücadele olacak. Galatasaray çok güçlü bir takım ve tecrübeli oyunculara sahip. Biz de onlara karşı elimizden geleni yapacağız” dedi.

UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu: Başakşehir: 6 - La Fiorita: 1 UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu: Başakşehir: 6 - La Fiorita: 1

Galatasaray’a rakip olmaktan mutlu

Yeniçağ gazetesinin haberine göre, Bir dönem Trabzonspor forması da giyen Cornelius, Galatasaray’ın rakipleri arasında olmasından mutlu olduğunu ifade etti. “Türkiye’de oynamak çok güzeldi. Galatasaray’a karşı oynamak da ayrı bir heyecan veriyor. Onlara karşı iyi bir performans sergilemek istiyoruz. Takım olarak disiplinli oynamalıyız” diye konuştu.

Grubun en heyecanlı maçı

Cornelius, kendi seyircilerinin desteğiyle Galatasaray’a karşı açık oynamamaları ve boş alan bırakmamaları gerektiğini vurguladı. “Galatasaray çok hızlı ve etkili bir takım. Onlara karşı savunmada dikkatli olmalıyız. Ama sadece savunma yapmayacağız. Kendi oyunumuzu da ortaya koyacağız. Bu maç grubun en heyecanlı ve büyük maçı olacak. Türkiye’deki taraftarları ve atmosferi özlüyorum. Umarım güzel bir maç olur” şeklinde konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ