Eskiden ünlü bir yıldızdım… Hastalandım, unutuldum’ demişti… Dünyaca ünlü oyuncu gözyaşlarına boğuldu Eskiden ünlü bir yıldızdım… Hastalandım, unutuldum’ demişti… Dünyaca ünlü oyuncu gözyaşlarına boğuldu

Ankara’da kitap severlerin merakla beklediği 20. Ankara Kitap Fuarı için geri sayım başladı. Bu yıl 20’ncisi düzenlenecek olan fuar, 500’ü aşkın yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla kitapseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Fuar Takvimi Açıklandı

Fuar, 26 Nisan - 5 Mayıs tarihleri arasında kitap dostlarını ağırlayacak. ATO Congresium’da kapılarını açacak olan fuar, 10 gün boyunca çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Etkinlikler ve Onur Konukları

Fuarda, söyleşi, panel, şiir dinletileri ve çocuk aktiviteleri gibi binden fazla etkinlik gerçekleştirilecek. Japonya’nın Ankara Büyükelçiliği tarafından desteklenen fuarın uluslararası onur konuğu, deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki olacak. Ayrıca, “onur yazarı” olarak Prof. Dr. Celal Şengör, bir dizi etkinlikle okurların karşısına çıkacak.

Ziyaret Saatleri ve Diğer Bilgiler

Fuarın açılışı 26 Nisan Cuma günü saat 14.30’da yapılacak ve fuar, her gün 10.00 - 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ