20 ilde uyuşturucu operasyonu: 366 kişi yakalandı

Antalya'da çocuklara şiddet uygulayan kreş müdürü tutuklandı Antalya'da çocuklara şiddet uygulayan kreş müdürü tutuklandı

Narkoçelik-16 operasyonlarında 20 ilde gerçekleştirilen baskınlarda, 700 kilogram uyuşturucu madde ve 13 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonlarda ayrıca 366 zehir taciri ve sokak satıcısı da yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki, ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız artarak devam edecek."

Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlıklarınca, 230 ekip ve 980 jandarma personelinin katılımıyla Diyarbakır, Antalya, İzmir, Ağrı, Kastamonu, Amasya, Gaziantep, Hakkari, İstanbul, Sakarya, Van, Bingöl, Aydın, Tekirdağ, Çanakkale, Hatay, Afyonkarahisar, Şanlıurfa, Kahramanmaraş ve Kayseri olmak üzere 20 ilde operasyonların düzenlendiğini belirten Yerlikaya, 366 şüphelinin yakalandığını, 700 kilogram uyuşturucu madde ve 13 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini anlattı.

Muhabir: Mehmet Beytül