2023'ün gözde etkinlikleri, dünya çapında sanat, sinema ve moda tutkunlarını bir araya getirdi. Oscar Ödülleri, sinema endüstrisinin zirvesinde yer alan birçok yetenekli ismin ödüllerle onurlandırıldığı unutulmaz bir geceye ev sahipliği yaptı. Aynı zamanda, uluslararası festivaller de sanatseverleri heyecanlandırdı ve çeşitli kültürel etkinliklerle dolu bir atmosfer sunarak izleyicilerini büyüledi.

Moda dünyası da sessiz kalmadı. Defileler, trendleri ve sanatı buluşturarak benzersiz koleksiyonlar sergiledi. Reuters, 2023 boyunca gerçekleşen bu olayları görkemli fotoğraflarla özetledi. Her bir kare, yılın en önemli anlarını yakalayarak unutulmaz bir anı bıraktı.

Dünyaca ünlü haber ajansı Reuters, 2023'te kültür ve sanat dünyasını sarsan anları fotoğraflarla özetledi.

İşte Reuters’ın seçtiği kareler…

OSCAR EN ÇOK KONUŞULANLAR ARASINDA

Çeşitlilik konusundaki eleştirilere rağmen, Oscar Ödül Töreni, sinema dünyasının en prestijli etkinliklerinden biri olarak varlığını sürdürüyor. Chris Rock'ın sahnede yaşadığı ve milyonların gözü önünde yaşanan tokatlama gibi skandal olaylara rağmen, 12 Mart 2023'te düzenlenen bu gece, renkli görüntüleriyle bu yıla damgasını vurdu.

95. Akademi Ödülleri’nde düşen fotoğrafçı…

Oscar ödüllü isimler Jamie Lee Curtis ve Michelle Yeoh, 95. Akademi Ödülleri'nde Brendan Fraser'ın kazandığı Oscar heykeliyle poz verirken izliyor.

SAVAŞ VE SANAT BİR ARADA

Rusya ve Ukrayna arasındaki çatışmalar devam ederken, ünlü sokak sanatçısı TVboy'un eserlerinden biri, savaşın yarattığı insanlık dramını gözler önüne serdi.

4 yaşındaki Anastasia, 29 Ocak 2023 tarihinde Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısı sırasında Kiev'in dışındaki Bucha şehrinde, şehir merkezinde ünlü sokak sanatçısı Tvboy'un bir eserinin yanında duruyordu.

FESTİVALLER RENGARENKTİ

Hindistan'da, Tanrı Krishna'nın doğumunu kutlayan Hindu festivali olan Janmashtami sırasında, Radha ve Lord Krishna gibi giyinen Hindu kızlar görülebiliyor. Aynı şekilde, renklerin festivali olarak bilinen Holi Festivali de yine Hindistan'da rengarenk kutlandı.

Trump ve Netanyahu Florida’da görüştü Trump ve Netanyahu Florida’da görüştü

Japonya'daki Azabudai Hills kompleksindeki müzelerin yeniden açılmasına hazırlık amacıyla bir TeamLab dijital sanat grubu üyesi, bir enstalasyonda poz veriyor.

SİNEAD O’CONNOR'I UĞURLADIK

İrlandalı şarkıcı Sinead O'Connor'ın tabutunu taşıyan bir cenaze arabası, cenaze töreni sırasında eski evinin yanından geçerken, hayranları son kez ünlü şarkıcıyla vedalaşıyor.

Carolina Herrera'nın Sonbahar/Kış 2023 koleksiyon defilesine hazırlanan bir model...

New York Moda Haftası...

Kaynak: HABER MERKEZİ