vivo'nun uygun fiyatlı Y200 serisini genişletme planları olduğu ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde tanıtılan Y200 serisine ek olarak, yeni bir Pro modelinin geliştirildiği belirtiliyor. Bu yeni model, "vivo Y200 Pro 5G" adıyla piyasaya sürülecek ve son olarak Hindistan'da çeşitli sertifikaları almış durumda. Bu gelişme, cihazın yakın bir zamanda kullanıcılarla buluşabileceğine işaret ediyor.

vivo Y200 Pro 5G ne getirecek?

shiftdelete.net'in haberine göre; Y200 Pro 5G, V2401 model numarası altında sertifikalandırıldı ve ayrıca Google Play Desteklenen Cihazlar listesine eklendi. Ayrıca Bluetooth SIG sertifikası da alarak vivo Y200 Pro 5G adının doğruluğunu teyit etti. Bu belgeler, cihazın yakın zamanda piyasaya sürüleceğini gösteriyor.

Cihazın ilginç şekilde bazı listelerde V2303 model numarasına sahip olduğu görülüyor. Bu numara, ilk olarak geçtiğimiz çeyrekte piyasaya sürülen vivo V29e’ye aitti. Yani Y200 Pro 5G’nin V29e ile benzerlikler paylaşabileceğini söylemek mümkün.

Vivo-7

UNIROBOTICS uzaktan komutalı silah sistemleri ürün ailesiyle öne çıkıyor UNIROBOTICS uzaktan komutalı silah sistemleri ürün ailesiyle öne çıkıyor

iOS 18 ve iPadOS 18 güncellemesi için geri sayım başladı, ancak Apple'ın üç iPad modeli için bu güncellemeyi vermeyeceği söyleniyor.

Y200 Pro 5G'nin özellikleri oldukça etkileyici görünüyor. 120Hz yenileme hızına sahip 6,78 inç FHD+ AMOLED ekranı, kullanıcılara akıcı bir deneyim sunacak. Snapdragon 695 yonga setiyle güçlendirilen cihaz, 8GB RAM ve 128GB/256GB depolama alanıyla performansını artıracak.

Vivo Haber 2

Ayrıca, 44W hızlı şarj özelliğine sahip 5000mAh bataryasıyla kullanıcıların uzun süre kesintisiz kullanım sağlaması bekleniyor. Kamera tarafında, 50 Megapiksel ön kamera ve 64 Megapiksel ana kamera ile birlikte 8 Megapiksel ultra geniş sensörden oluşan çift arka kamera kurulumu bulunacak.

Ek olarak, V29e'nin ekran içi parmak izi sensörüne sahip olduğunu belirtmek önemlidir. Sertifikasyonların tamamlanmasıyla birlikte, Y200 Pro 5G'nin bu ayın sonunda veya Mayıs ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ