Otoyolda ters yöne giren hafif ticari araç polisin uyarısına rağmen yoluna devam edince felakete sebep oldu. Kaza, Ceyhan ilçesine bağlı Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunda gerçekleşti. Kemal Boz'un kullandığı 01 EZV 42 plakalı Fiat Doblo marka hafif ticari araç, otoyolda ters şeride girerek birçok sürücüyü tehlikeye atarak ilerlemeye başladı. Polis ekipleri, ters yönden seyreden araca 'dur' ihtarında bulundu, ancak sürücü bu ihtara uymayarak yaklaşık 8 kilometre boyunca ters yönde devam etti.

Bu süre zarfında, otoyolda seyir halinde olan Fatih İlkgün'ün kullandığı 06 DSC 216 plakalı Citron C-Elysée marka otomobile çarpma sonucu 3 kişi yaşamını yitirdi.

Bursa'da yolda giden otomobile at böyle çarptı-İzle Bursa'da yolda giden otomobile at böyle çarptı-İzle

Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, kazada hayatını kaybeden Kemal Boz, eşi Dönay Boz ve çarptıkları otomobil sürücüsü Fatih İlkgün'ün öldüğünü belirledi. Kazada yaşamını yitiren kişilerin cenazeleri, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Polis, kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

Kaynak: (İHA)