Menekşe Mahallesi'ndeki kalkış alanına giden Mehmet Ağırman ve Furkan Nizamsever, yamaç paraşütüyle tandem uçuşu yaparak eşsiz bir deneyim yaşadılar.

Yanlarında tavla tahtası bulunan iki pilot, havalandıktan bir süre sonra gökyüzünde tavla oynayarak eğlenceli anlar yaşadılar. Oyunlarının sona ermesinin ardından güvenli bir şekilde alana iniş yaptılar.

Mehmet Ağırman ile Furkan Nizamsever, Adana semalarında tavla oynadıkları anları aksiyon kamerasıyla kayıt altına aldı.

Paraşüt-4

Ordu'dan geçen vatandaş devekuşuyla karşılaştı!-İzle Ordu'dan geçen vatandaş devekuşuyla karşılaştı!-İzle

Ayrı bir eğlence oldu!

Mehmet Ağırman, 12 yıldır yamaç paraşütüyle uğraştığını ve bu tutkuyu hobiden mesleğe dönüştürdüğünü belirtti. Farklı şehirlerdeki güzel manzaralar ve insanlarla tanışmanın keyfini yaşadığını dile getirdi. Ayrıca, farklı uçuş deneyimleri için fikir ürettiklerini ve tavla oynamanın gökyüzünde nasıl bir deneyim olabileceğini düşündüklerini aktardı.

Furkan Nizamsever ise yamaç paraşütünün hayatına renk kattığını ifade etti. Tavla oynamanın farklı bir şekilde gökyüzünde deneyimlemesinden mutluluk duyduklarını belirterek, pilotla karşılıklı uçmanın ve tersten uçmanın farklı bir duygu olduğunu vurguladı. Havada tavla oynarken aldıkları keyfi normal zamanda oynamaktan daha da arttırdıklarını dile getirdi.

Kaynak: AA