Olay, 18 Ocak akşamı Kuyulu Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, muhtar adaylığı için anlaşmazlığa düşen iki aile arasında sözlü tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede taşlı sopalı kavgaya dönüştü. Kavgada Abdullah A., Abdulhalit A., Suat A., Vefa A., Kenan A. ve Zerga A. ile Ahmet Ç., Abdulilah Ç. ve Behiye Ç. yaralandı. Yaralılar, sağlık ve jandarma ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Mardin'de panelvan ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 11 kişi yaralandı Mardin'de panelvan ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 11 kişi yaralandı

KOVALAMACA SONUCU KAZA YAPTILAR

Kavganın ardından aynı akşam iki ailenin fertleri araçlarıyla karşılaştı. Taraflar birbirlerini kovalamaya başladı. Kovalamaca sırasında 34 DLY 554 plakalı otomobil ile 47 AU 040 plakalı hafif ticari araç, Yaylı Mahallesi’nde kontrolden çıkarak devrildi. Kazada 3 kişi yaralandı. Kaza yerine gelen diğer aile üyeleri, yaralıları kurtarmak yerine birbirlerine saldırdı. Bu sırada da 2 kişi daha yaralandı. Olay yerine gelen sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri, yaralılara müdahale etti. Yaralılar, hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemi alarak, yolu trafiğe kapattı. Olaya karışan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kaynak: DHA