Hem belediye başkanlığından hem de AK Parti'den istifa eden Rasim Arı, İYİ Parti saflarına geçti.

Nevşehir Belediye Başkanlığı'ndan geçen yıl, AK Parti'den de ocak ayında istifa eden Rasim Arı, seçimlere az bir zaman kala İYİ Parti saflarına geçti. Arı'ya rozetini parti grubunda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bizzat taktı.

'En cesur insanlar yolsuzluk yapmayanlardır'
Rozetini taktıntan sonra parti grubuna hitap eden Rasim Arı; 'En cesur insanlar yolsuzluk yapmayanlardır. Elbette eksiklerimiz, hatalarımız, noksan ve günahlarımız vardır. Lakin ne vatan sevgisinde ne milli ve manevi değerlere olan bağlılığımızda bizi sorgulayacak adam anasından dünyaya gelmemiştir. Sayın genel başkanımın emrinde aynı siyasi anlayışı sürdürmeye devam edeceğiz' ifadelerini kullandı.

meral_aksener_grup_toplantisi-2

NE OLMUŞTU ? 

AK Parti’den Nevşehir Belediye Başkanı seçilen Rasim Arı sağlık sorunlarını gerekçe göstererek “Biz görevimizi en iyi şekilde yaptık. Başımız dik, alnımız açıktır. Keşke, tedavimizi belediye başkanı olarak sürdürme imkanımız olsaydı. Çok sık hastaneye gidip gelmem gerekiyor” sözleriye belediye başkanlığından istifa etmişti. Rasim Arı’nın yolsuklukla mücadele ettiği için görevinden istifaya zorlandığı iddiaları gündeme gelmişti. 

Editör: Özner Berber