Delon'un Paris'in yaklaşık 135 kilometre güneyindeki Douchy-Montcorbon'daki evinde yapılan aramada, bir atış poligonu da tespit edildi.

Trthaber'in haberine göre: Savcılar, Delon'un silah ruhsatının olmadığını belirtti. 88 yaşındaki oyuncu, Fransız sinemasının altın çağının yıldızlarından biriydi ve Samuray (1967) ve Borsalino (1970) gibi hit filmlerde sert görünümlü karakterleri canlandırmıştı.

Salı günü gerçekleşen arama, mahkeme tarafından gönderilen bir yetkilinin Delon'un evinde bir silah fark etmesi ve hakimi uyarması üzerine yapıldı.

Delon'un sağlık durumu, 2019'da geçirdiği felç sonrasında son yıllarda kötüleşmişti. Ayrıca, açıklanmayan başka ciddi rahatsızlıkları olduğu da belirtiliyor.

Son dönemde, Delon'un ailesi arasındaki anlaşmazlıklar da Fransa'da gündeme gelmişti. Üç çocuğu arasında yaşanan hakaret, suçlama ve gizli kayıtların basına sızması gibi olaylarla dolu bir yasal mücadele yaşanmaktadır.

Son yasal süreç, Delon'un tıbbi tedavisiyle ilgiliydi ve geçen ay mahkeme onaylı bir doktor tarafından muayene edildi, ancak çocukları bu sonuçlara itiraz etti.

Delon, son olarak 2019 Cannes Film Festivali'nde fahri Altın Palmiye ödülünü aldığı sırada kameraların karşısına geçti. Ayrıca, Eylül 2019'da yakın arkadaşı ve film yıldızı Jean-Paul Belmondo'nun Paris'teki cenazesine katıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ