Ankara'nın Sincan ilçesinde, sevgilisinden ayrıldığı için metronun üzerine çıkan 17 yaşındaki bir genç, seferlerin aksamasına neden oldu. Yolcuların tepki gösterdiği olayın ardından genç indirildi ve gözaltına alındı.

Olay, dün saat 18.30 civarında Koru-OSB Törekent metrosu Harikalar Diyarı istasyonunda meydana geldi. Henüz ismi belirlenemeyen 17 yaşındaki genç, metronun üzerine çıktı.

Genci fark eden metro şoförü, seferi durdurarak güvenlik görevlilerini çağırdı. Güvenlik görevlilerinin ikna çabası sonuçsuz kalınca polise haber verildi. Yolcular, yarım saat kadar beklemek zorunda kaldı ve iftara geç kalan bazı vatandaşlar tepki gösterdi.

Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 3 terörist etkisiz hale getirildi Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 3 terörist etkisiz hale getirildi

O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, polisin çabalarıyla indirilen genç, gözaltına alındı. Ayrıldığı sevgilisini ikna etmek için metronun üzerine çıktığı öğrenilen genç, ifadesinin alınmasının ardından hastanenin psikiyatri servisine sevk edildi.

Kaynak: DHA