Beşiktaş'ta zincirleme trafik kazası: Karşı şeride geçerek, 2 otomobilin üzerinde asılı kaldı Beşiktaş'ta zincirleme trafik kazası: Karşı şeride geçerek, 2 otomobilin üzerinde asılı kaldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara'da gerçekleştirilen "Mahzen-1" operasyonunda Pekmez Kardeşler adlı organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Operasyon kapsamında 26 şüphelinin gözaltına alındığını belirtti.

Yerlikaya, sosyal medya platformlarından yaptığı açıklamada, hangi büyüklükte olursa olsun, halkın huzurunu kaçıran organize suç örgütlerine ve uyuşturucu tacirlerine karşı mücadelelerinin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün yürüttüğü operasyonlar sonucunda, Ankara genelinde yerel düzeyde uyuşturucu ve silah ticareti yaparak haksız kazanç elde eden organize suç örgütü üyelerinin "kasten yaralama", "silahla tehdit", "uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti", "uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanma", "tehdit", "genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması ve 6136 sayılı kanuna muhalefet" suçlarını işledikleri tespit edilmiştir.

Operasyon neticesinde 18 ruhsatsız tabanca, 13 pompalı tüfek, büyük miktarda uyuşturucu madde ile fişek ve çelik yeleğe el konulduğunu belirten Yerlikaya, operasyona katılan güvenlik güçlerini tebrik etti.

Muhabir: SERTAÇ VİRANCIK