Galatasaray, bu sezon Süper Lig'de çıktığı 7 maçtan 6 galibiyet ve 1 beraberlikle ayrılarak 19 puan topladı ve lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor.

Maç saat 19.00'da başlayacak

Galatasaray ile Antalyaspor arasındaki mücadele, Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak ve Zorbay Küçük tarafından yönetilecek. Maçı beIN Sports kanalından izleyebilirsiniz.

Antalyaspor ise Süper Lig'de 7 maçta 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle toplamda 9 puan elde ederek 10. sırada bulunuyor.

Bitexen Antalyaspor'da, sakatlıkları süren Jakup Kaluzinski ve Ufuk Akyol ile izinli Naldo dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Yunus Akgün Leicester City'e veda etti Yunus Akgün Leicester City'e veda etti

Muhtemel 11'ler ise şu şekilde:

  • Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Angelino, Torreira, Kerem Demirbay, Tete, Zaha, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.

Galatasaray, son 6 maçını kazanarak üst üste galibiyetler elde etti ve son 21 resmi maçında mağlubiyet yaşamadı.

Özellikle Mauro Icardi, takımın en etkili golcüsü olarak öne çıkıyor. Bu sezon 13 resmi maçta 11 gol atan Icardi, hem Süper Lig hem de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde fileleri sıkça havalandırıyor.

Galatasaray ile Antalyaspor arasındaki maç, iki takımın 55. randevusu olacak. Galatasaray, önceki 54 maçtan 33 galibiyetle ayrılırken, Antalyaspor ise 7 galibiyet elde etti.

Son 14 maçta Galatasaray, Antalyaspor'a mağlup olmadı ve bu süreçte 10 galibiyet, 4 beraberlik aldı.

Kaynak: (HABER MERKEZİ)