Antalya'da ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı Antalya'da ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı

Kızını aramak için İstanbul’dan gelmişti

Merve Şevval Elmas, 4 Ocak’ta evden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamamıştı. En son Muratpaşa ilçesindeki Düden Park’ta bir işletmenin güvenlik kamerasına yansıyan genç kız için arama çalışmaları başlatılmıştı. Baba Osman Elmas, kızını bulmak için İstanbul’dan Antalya’ya gelmiş ve Müge Anlı’nın programına katılmıştı. Elmas, kızının kıskanç ve öfkeli bir kişiliği olduğunu, kendisine esaret hayatı yaşattığını ve sık sık kavga ettiklerini anlatmıştı.

Cesedin yanında meyve ve sebze bulundu

Geçtiğimiz gün, Kadriye Turizm Merkezi’ndeki bir otelin sahilinde çalışanlar, kıyıda hareketsiz yatan bir kadın cesedi fark etti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, cesedin Merve Şevval Elmas’a ait olabileceğini belirledi. Cesedin yanında havuç, elma, reyhan gibi sebze ve meyvelerin konulduğu görüldü. Bu durum, Müge Anlı’yı şaşırttı. “İlk defa böyle bir şey görüyorum” diyen Anlı, sebze ve meyvelerin cesedin hayvanlar tarafından parçalanmasına yönelik olduğunu, reyhanın ise ağır kokuyu kesmek için konulmuş olabileceğini söyledi. Adli Tıp Kurumu’ndan gelen ön otopsi raporuna göre, Özdemir’in ateşli silah yaralanması sonucu hayatını kaybettiği belirlendi.

Baba Osman Elmas yürek burkan açıklamalarda bulundu

Cesedin kızına ait olduğunu öğrenen baba Osman Elmas, sabah erken saatlerde cenazeyi almak için Adli Tıp Kurumu morguna geldi. Morg önünde basın mensuplarına konuşan Elmas, “Kızımı sağ bulabilmek için çok uğraştık, herkes sesimiz oldu. Antalya kıyılarına son günlerde cesetler vurdu, onlardan bir tanesinin kızım olabileceği üzerinde duruldu. Yapılan DNA testinde cesetlerden bir tanesinin benim kızım olduğu ortaya çıktı. Allah kayıpları olan bütün vatandaşlarımıza sabır versin. Acıyı insan televizyondan izlediği gibi yaşamıyor, sözün bittiği yerdeyiz. Tek tesellimiz dua edebileceğimiz, hasretimizi giderebileceğimiz bir mezarımız olacak. Devletimiz kızımı bulabilmek için çok aradı, takdir böyle oldu. Alın yazımızda evlat acısı yaşamak da varmış, Rabbim herkese sabır versin. Fatih Camii’nde kılınacak olan cenaze namazının ardından, Kayaşehir’de dedesinin yanında toprağa vereceğiz. Rabbim bizi cennetinde kavuştursun” dedi.

Kaynak: İHA