Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldıkları sezonun son maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Yalçın, maçın ardından geleceğiyle ilgili de önemli ipuçları verdi.

"Adaletli Bir Skor Oldu"

Yalçın, Alanyaspor maçını değerlendirirken, "Maçın ilk yarısı tempoluydu ama ikinci yarıda tempo düştü. Son maç olduğu için temponun düşmesi doğal. Bana sorarsan adaletli bir skor oldu." şeklinde konuştu.

"İyi Bir Kadro Kurabilseydik Hedefimiz Daha Yukarısıydı"

Antalyaspor'u devraldığı dönemden bu yana yaşananları değerlendiren Yalçın, "Antalyaspor'u 24 puanla aldık. Transfer açık olsaydı ve 3-4 tane oyuncu alarak iyi bir kadro kurabilseydik hedeflerimiz çok yukarıya oynamaktı. Yani 3, 4 ve 5. sıraları kovalamayı, Türkiye Kupası'nı kovalamayı planlıyorduk." dedi.

Galatasaray, hazırlık maçında İtalya temsilcisi Parma ile karşılaşacak Galatasaray, hazırlık maçında İtalya temsilcisi Parma ile karşılaşacak

"Hedefi Yakaladığımızı Düşünüyorum"

Sezon hedeflerini değerlendiren Yalçın, "Biz elimizdeki kadroyla kümede kalma barajını aşmayı hedefledik ilk olarak. Ondan sonra ilk 10 hedefimiz vardı. İlk 10'da bitirebilirsek ligi oyuncuları başarılı görüyorduk. Zaten haftalar önce 50 puan baremi vermiştim. 50 puanla ilk 10 Antalyaspor için iyi bir konum ve iyi bir başarı olacaktı. Sonuçta hedefi yakaladığımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

"Biz Bırakıyoruz, Ayrılacağız"

Antalyaspor'a veda eden Yalçın, "İyi bir Antalyaspor finali yaptığımızı düşünüyorum. Biz bırakıyoruz, son maçımız, ayrılacağız. Antalyaspor'a başarılar diliyorum. Özellikle taraftara çok teşekkür ediyorum. Bize çok destek verdiler, başkana, yönetim kuruluna. Oyuncularım çok karakterli bir duruş sergilediler. Çok iyi oyunlar oynadık aslında, daha puanları yükseltebilirdik. İnşallah önümüzdeki sene daha iyi bir kadro kurarlar." şeklinde konuştu.

"İyi Bir Proje Olursa Değerlendirebiliriz"

Gelecek planları hakkında da konuşan Yalçın, "Şu anda bir gelecek planım yok. Bugün itibariyle döneceğiz biz de. Tatil dönemi başlıyor bizim için. Önümüzde bir pozisyon olursa, iyi bir proje olursa değerlendirebiliriz. Ama onun haricinde 'Şu anda bir şey var mı?' diye sorarsan yok." diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ