Bina Sakinleri Evcil Hayvanlarını da Aldı

Olay, Akkonak Mahallesi Yeşilköy Caddesi’nde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle, 7 katlı apartmanın bodrum katında yangın çıktı. Yangın, bodrumda bulunan fazla eşyaların alev almasıyla büyüdü. Yangından çıkan dumanlar, binanın girişini ve merdiven boşluklarını kapladı. Bina sakinleri, yoğun dumanı fark edince 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. Bina sakinleri, panik içinde kıymetli eşyalarını ve evcil hayvanlarını da yanlarına alarak binayı terk etti.

Yangın Kontrol Altına Alındı

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi geldi. Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, bodrum katındaki yangına müdahale etti. Yangın, itfaiyenin hızlı çalışmasıyla kısa sürede kontrol altına alındı. Yangın sırasında binada kimsenin olmadığı öğrenildi. Yangının söndürülmesinin ardından, itfaiye ekipleri binadaki dumanı tahliye etti. Bina sakinleri, yangının söndürülmesiyle rahat bir nefes aldı.

Denizli’de maden ocağında göçük: 2 ölü, 1 kayıp Denizli’de maden ocağında göçük: 2 ölü, 1 kayıp

Soruşturma Başlatıldı

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışmalar sürüyor. Yangında yaralanan veya can kaybı yaşanan olmadığı bildirildi.

Kaynak: İHA