ABD merkezli teknoloji devi Apple, Türkiye'deki ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Bugün yapılan bir açıklama ile şirket, HomePod ve HomePod mini'yi 10 Mayıs'tan itibaren resmi olarak satışa sunacağını duyurdu. Dilerseniz Apple'ın yeni ürünlerini bugün sipariş de edebilirsiniz.

Zengin Özelliklere Sahip: Apple HomePod

Apple'ın akıllı asistanı Siri ile uyumlu olan HomePod, uzamsal ses ve oda algılama gibi gelişmiş özelliklere sahip. Yüksek sesli woofer desteği ile yüksek kaliteli ses sunan kablosuz hoparlör, ses tanıma özelliği ve sıcaklık ve nem sensörü ile de dikkat çekiyor.

İkinci nesil Apple HomePod ülkemizde "gece yarısı" ve "beyaz" renk seçenekleri ile satışa sunulacak. Bu cihaza sahip olmak isteyen tüketicilerin 11.999 TL ödeme yapmaları gerekecek.

Uygun Fiyatlı Seçenek: Apple HomePod mini

Apple HomePod mini, tahmin edebileceğiniz üzere HomePod'un daha az özellikli bir versiyonu. Siri, ses tanıma, sıcaklık ve nem sensörü gibi temel özelliklere sahip olan kablosuz hoparlör, uzamsal ses ve oda tanıma gibi gelişmiş özellikleri desteklemiyor. Ayrıca bu hoparlörde woofer bulunmuyor.

Samsung, Galaxy Z Fold6 ve Z Flip6 modellerini tanıttı Samsung, Galaxy Z Fold6 ve Z Flip6 modellerini tanıttı

"Sarı", "turuncu", "beyaz" ve "mavi" renk seçenekleri ile satın alınabilen HomePod mini, 3.999 TL karşılığında sizlerle buluşacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ