Bilgi ve iletişim teknolojileri sektörü OECD ülkelerinde ekonomiden 3 kat hızlı büyüdü Bilgi ve iletişim teknolojileri sektörü OECD ülkelerinde ekonomiden 3 kat hızlı büyüdü

Apple'ın birkaç ay önce piyasaya sürdüğü karma gerçeklik başlığı Vision Pro ile ilgili dikkat çekici bir gelişme yaşandı. Deneyimli Apple analistlerinden Mark Gurman, Power On bülteninin bu haftaki sayısında konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Mark Gurman'a Göre Vision Pro'nun Yeni Bir Sürümü 2026'dan Önce Gelmeyecek

Mark Gurman'ın açıklamasına göre, Apple en erken 2026 yılına kadar Vision Pro'nun benzer bir sürümünü veya bu alanda tamamen yeni bir ürünü piyasaya sürmeyecek. Bu açıklama, özellikle de birkaç gün önce ortaya çıkan Apple Vision Pro üretiminin durdurulduğu ve satış hedefinin de yarıya düşürüldüğü iddialarını akıllara getiriyor.

Vision Pro'nun Sonu Daha Önceden Tahmin Edilebilirdi

Aslında Vision Pro'nun havasının çabuk söneceği ve daha önceden biliniyordu. En azından tahmin ediliyordu. Çünkü bu karma gerçeklik başlığı oldukça niş bir üründü ve sadece "aşırı teknoloji tutkunlarına" hitap ediyordu. Hâl böyle olunca bu cihazın milyonlara ulaşma ihtimali zaten yoktu.

Apple Vision Pro Satış Rakamları Gizlilik Perdesi Ardında

Ancak şunu da söylemek gerek. Apple, bugüne kadar kaç adet Vision Pro sattığına ilişkin hiçbir açıklama yapmadı. Öte yandan; şirketin beklenti yönünde bir açıklaması bile olmadı. Belki de şirket, ulaştığı satış rakamlarından bile memnundur. Konuyla ilgili bir açıklama gelmeden, Apple'ın Vision Pro'yla ilgili görüşlerini bilmemiz mümkün değil.

Kaynak: HABER MERKEZİ