Real Madrid, Osasuna'yı 4-2'le geçerek şampiyonluk yolunda yoluna kayıpsız devam etmeyi bildi. Maça son dakikalarda dahil olan Arda Güler orta sahadan kaleyi denedi. Direkte patlayıp Valverde'nin önüne düşen topu yıldız isim auta vurdu. Bu kritik an, büyük bir heyecan izleyenlere büyük heyecan yaşattı. Marca gazetesi, Arda Güler'in şutunu manşetine taşıyarak Carlo Ancelotti'ye çağrı yaptı.

La Liga'nın 29. haftasında Real Madrid, deplasmanda Osasuna'yı 4-2 yenerek önemli bir galibiyet elde etti. Maç sırasında Arda Güler'in orta sahadan attığı şut, İspanya'da büyük bir heyecan yarattı.

Arda Güler bir dahi!

arca, Arda Güler'in orta sahadan yaptığı ancak direkte patlayan gol denemesinden övgüyle bahsetti. Gazete Arda Güler için "Bir sanat eseri, bir mucize ve bir dahi" yorumunda bulundu.

Boston Celtics New York Knicks'i 4-3'le geçip finale çıktı Boston Celtics New York Knicks'i 4-3'le geçip finale çıktı

Daha fazla izlettirmenin vakti geldi

Marca gazetesi, Real Madrid'in Osasuna karşısındaki zaferinde Arda Güler'e verilen şansı değerlendirirken, Carlo Ancelotti'ye çağrıda bulundu. Haberde, Ancelotti'ye "Artık Arda'yı sahada daha fazla süre göstermenin zamanı geldi." ifadeleriyle seslenildi.

Ancelotti 'Arda gibisini görmedim'

Maç sonu konuşan Carlo Ancelotti, Arda Güler'in büyük bir yetenek olduğunu vurgulayarak şu sözleri dile getirdi: "Arda Güler çok büyük bir yetenek, sadece büyük bir oyuncu böyle bir şutu düşünebilir. 19 yaşında olup da kendine bu kadar güvenen bir oyuncu hiç görmedim. Arda'nın o şutunun kaleye girip girmemesi önemli değil, bizim nazarımızda o şut bir gol."

Kaynak: HABER MERKEZİ