Olay, bugün saat 05.40 sıralarında Çay Mahalle 2139 Sokak’ta yaşandı. Emre Güven (38) isimli şahıs, henüz bilinmeyen bir nedenle arkadaşı Uğur Çakır’ı (25) tabancayla vurdu. Güven, daha sonra 112 Çağrı Merkezi’ni arayarak “Arkadaşımı vurdum, kan kaybediyor” dedi.

YARALI ŞAHSIN DURUMU AĞIR

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, Uğur Çakır’ı kanlar içinde yerde buldu. Çakır, yapılan ilk müdahalenin ardından Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Çakır’ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Polis, Çakır’ın üzerinde yaptığı aramada bir sustalı bıçak ele geçirdi.

THY'nin 2033 hedefi, yıllık 171 milyon yolcuya hizmet vermek THY'nin 2033 hedefi, yıllık 171 milyon yolcuya hizmet vermek

SALDIRGAN SUÇ ALETİYLE TESLİM OLDU

Olayın faili Emre Güven ise, içinde 4 mermi bulunan suç aleti tabancasını polise teslim ederek, “Pişmanım” dedi. Güven, kasten yaralama suçundan daha önce de sabıkalı olduğu belirlendi. Güven, polis tarafından gözaltına alınarak sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA