Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, geliştirdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin takibinde olan genç yetenek, İtalyan takımları Milan, Napoli ve Inter'in radarında bulunuyor.

Özellikle Almanya ile Türkiye arasında oynanan özel maçta, 24 yaşındaki futbolcunun performansını izleyen Arsenal scout ekibi, Trabzonspor maçının ardından Almanya maçında da oyuncuyu takip etti.

Sabah'ın haberine göre, Arsenal scout şefi, Ferdi Kadıoğlu hakkında olumlu izlenimle ayrıldığı ve Ferdi'nin performansına tam not verdiği belirtildi.

Milan ve Napoli pusuda

Milli oyuncu için İtalyan ekipleri de sırada. Napoli geçen sezondan beri oyuncuyu isterken Milan ve İnter'in de takipte olduğu Çizme basınına sık sık yansıyor.

Fenerbahçe'nin 40 milyon euro beklentisi

Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe ile 2026 yılına kadar geçerli bir sözleşmesi bulunuyor.  Sarı-lacivertli yöneticiler Ferdi'nin bonservisini 40 milyon euro olarak belirledi. 

Beşiktaş'ın yeni teknik adamı belli oluyor Beşiktaş'ın yeni teknik adamı belli oluyor

Ferdi'nin Fenerbahçe performansı

2018 yılından bu yana Fenerbahçe forması giyen Ferdi Kadıoğlu, sarı-lacivertli forma altında 166 maçta 15 gol attı ve 20 asist yaptı.

Kaynak: (HABER MERKEZİ)