Olay, İstasyon Mahallesi Cengiz Topel Caddesi Fidan Sokak üzerindeki bir binada yaşandı. Binadaki bir eve koltuk teslim etmek için asansöre binen mobilyacı, asansörün zemin katta durması gerekirken birden aşağıya düştüğünü fark etti. Asansördeki güvenlik kamerasının görüntülerine göre, mobilyacı panik içinde asansör kapısını açmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Asansör, zemin katın altındaki boşluğa çakıldı.

Türkiye, 33. Arap Birliği Zirvesi'ndeki Filistin ile ilgili kararları memnuniyetle karşıladı Türkiye, 33. Arap Birliği Zirvesi'ndeki Filistin ile ilgili kararları memnuniyetle karşıladı

ŞANS ESERİ YARA ALMADAN KURTULDU

Asansörün çakılmasıyla birlikte binada büyük bir gürültü duyuldu. Binadaki diğer vatandaşlar, asansörde mahsur kalan mobilyacıyı kurtarmak için seferber oldu. Asansörün kapısını zorla açan vatandaşlar, mobilyacıyı boşluktan çıkardı. Mobilyacı, şans eseri olayı yara almadan atlattı. Binada oturan onlarca kişi ise facianın eşiğinden döndü.

APARTMAN SAKİNLERİ TEPKİLİ

Olayın ardından apartman sakinleri, asansörün bakımının yapılmadığını ve defalarca arıza verdiğini söyledi. Birkaç gün önce asansörü 80 bin lira vererek tamir ettirdiklerini belirten apartman sakinleri, asansör firmasına tepki gösterdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA