Galatasaray'dan kiralık olarak Aston Villa forması giyen Nicolo Zaniolo, Tottenham'a karşı alınan 4-0'lık ağır yenilgi sonrasında eleştirilerin hedefi haline geldi. Zaniolo'yu yetersiz bulan Aston Villa taraftarları, İtalyan yıldıza tepki gösterdi.

Nicolo Zaniolo'ya tepki büyük!

Ntvspor'un haberine göre: Aston Villa'nın Şampiyonlar Ligi'ne gitme yolunda doğrudan rakibi olan Tottenham'a karşı aldığı 4-0'lık mağlubiyet İngiltere'de geniş yankı uyandırdı. Aston Villa taraftarları, Galatasaray'dan kiralık olarak transfer edilen Zaniolo'yu sert bir şekilde eleştirdi.

Zaniolo beklentileri karşılayamadı

İngiliz kulübü Aston Villa'nın Tottenham ile oynadığı maçta 58. dakikada Lenglet'in yerine giren Nicolo Zaniolo, gösterdiği performansla eleştirilere maruz kaldı. Aston Villa taraftarları özellikle Zaniolo'nun bir top kaybı sonrasında rakibini takip etmemesine tepki gösterdi.

Fenerbahçe Monaco'yu yenip Final Four'a yükseldi Fenerbahçe Monaco'yu yenip Final Four'a yükseldi

31 maçta sadece 2 gollük katkı

Galatasaray, Zaniolo'yu Roma'dan 15 milyon euro karşılığında transfer etmişti. Aston Villa formasıyla tüm kulvarlarda 31 maça çıkan Zaniolo, 1058 dakika süre alabildi ve 2 gol atarak skora katkı sağladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ