Galatasaray'ın sezon başında Aston Villa'ya kiralık olarak gönderdiği Nicolo Zaniolo için dikkat çekici bir transfer iddiası ortaya atıldı. İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Atletico Madrid'in Zaniolo'ya ilgi gösterdiği ifade edildi ve transferin 18 milyon euro karşılığında gerçekleşebileceği belirtildi.

U18 Türkiye Şampiyonası'nda tartışma: Zonguldak Asmaspor ve Bartınspor maçında gergin dakikalar U18 Türkiye Şampiyonası'nda tartışma: Zonguldak Asmaspor ve Bartınspor maçında gergin dakikalar

Galatasaray'ın bonservisine sahip olduğu Nicolo Zaniolo için yeni bir talip ortaya çıktı. İddialara göre, Atletico Madrid'in İtalyan futbolcu için devrede olduğu belirtiliyor.

Zaniolo'nun menajeriyle temas

Ntvspor'un haberine göre, Atletico Madrid Sportif Direktörü Andrea Berta'nın, Nicolo Zaniolo'nun transferi için oyuncunun menajeriyle ilk görüşmeyi yaptığı iddia edildi.

18 milyon euro bedel

Habere göre, bu transfer için Atletico Madrid'in kasasından 18 milyon euroya yakın bir miktarın çıkabileceği belirtiliyor. Nicolo Zaniolo, Aston Villa formasıyla kiralık olarak geçirdiği süreçte 32 maçta görev alarak 3 gol atan katkı sağladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ