Avcılar'da, evine girdikleri Iraklı bir adamın ellerini ve ayaklarını bağlayıp evden para ve köpeğini çaldıkları iddia edilen 6 Filistinli şüpheli yakalandı. Zanlıların evden kaçtıkları anları anların görüntüleri de kameralara böyle yansıdı.

Denizköşkler Mahallesi Ahmet Kaya Caddesi'nde yaşanan olayda, iddiaya göre, Irak uyruklu Alı Hameed'in evine gelen 5 Filistinli şahıs, ev sahibini ellerini ve ayaklarını bağlayarak hedef aldı.

Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, Iraklı Alı Hameed'in şikayeti üzerine şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler, 2 gün boyunca çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelilerin Ambarlı Mahallesi'nde bir sokakta bir binaya girdiklerini tespit etti.

Sinan Ateş cinayeti iddianamesinin detayları ortaya çıktı: 'Her şeyi kendi imkanlarımla yaptım' Sinan Ateş cinayeti iddianamesinin detayları ortaya çıktı: 'Her şeyi kendi imkanlarımla yaptım'

Şüphelilerin adresinin belirlenmesinin ardından polis ekipleri eve operasyon düzenledi. Operasyonda, S.A., M.A., A.A., H.A., N.E.G. ve A.G. gözaltına alınırken, şüphelilerin evden çaldıkları kartlar, belgeler ve köpeğin yanı sıra çok sayıda hap şeklinde uyuşturucu ele geçirildi.

Gözaltına alınan 6 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı. Şüphelilerin evden koşarak uzaklaştığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: DHA