Avcılar ilçesinde bir taksiye binen yabancı uyruklu bir kişi, kendisini takip eden iki kişinin silahlı saldırısına maruz kaldı. Saldırı anı güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, polis olayla ilgili detaylı bir araştırma ve soruşturma başlattı

Sinan Ateş cinayeti iddianamesinin detayları ortaya çıktı: 'Her şeyi kendi imkanlarımla yaptım' Sinan Ateş cinayeti iddianamesinin detayları ortaya çıktı: 'Her şeyi kendi imkanlarımla yaptım'

Saldırı, saat 02.00 civarında Ambarlı Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi'nde gerçekleşti. Omar Şhabi adlı kişi, bindiği taksiyle seyrederken içinde iki kişinin bulunduğu bir araç tarafından yolunun kesildiği belirtildi.

Aracın camından sarkan saldırgan, taksiye doğru ateş açtıktan sonra taksi durduğunda araçtan inerek ateş etmeye devam etti. Saldırıyı fark eden taksi şoförü geri geri giderken, saldırgan ise Omar Şhabi'ye tabancayla bir kez daha ateş etti.

Saldırgan, yaya olarak hızla kaçarken, diğer şüphelilerin içinde bulunduğu araç aniden olay yerinden uzaklaştı. Omar Şhabi, taksideki saldırı sonrasında yaralanmış bir halde bulunarak hastaneye götürüldü. Takside yapılan incelemede birden fazla mermi isabet ettiği tespit edildi. Avcılar Emniyet Müdürlüğü ekipleri, saldırganları tespit ederek yakalanmaları için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA