Fenerbahçe, Galatasaray'a karşı oynadığı Süper Kupa maçında U19 takımıyla sahaya çıktı, ancak mücadelenin sadece 2. dakikasında sahadan çekildi.

Ntvspor'un haberine göre; Bu protesto, Avrupa basınında geniş yer buldu ve manşetlere taşındı.

Fener Avrupa

Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesini manşet gören Marca, "Türkiye'de skandal: Fenerbahçe protesto için bir dakika sonra Süper Kupa'dan çekildi" ifadelerini kullandı.

Fener Miror

Mirror ise "Galatasaray, Fenerbahçe'nin U19'larla maça başlayıp sahayı terk etmesinden bir dakika sonra Türkiye Süper Kupa'yı kazandı" yazdı.

Fener Sun

The Sun, Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçında saha çekilmesiyle ilgili olarak, "Fenerbahçeli futbolcular protesto amacıyla sahayı terk etti. Bu hareket Türkiye Futbol Federasyonu'nu protesto amaçlıydı." ifadelerini kullanarak okuyucularına duyurdu.

Fener Star

Daily Star ise okuyucularına Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesini "Fenerbahce genç takımı Süper Kupa maçında Galatasaray'a karşı 1 dakika sonra sahayı terk etti." şeklinde duyurdu.

Fener Daily Star

L'equipe'te, "Türkiye Futbol Federasyonu ile anlaşmazlığa düşen Fenerbahçe, Pazar akşamı oynanacak Süper Kupa finalini oynamayı reddetti. U19 takımı, sahadan ayrılmadan önce Galatasaray'a (1-0) yenildi." denildi.

Fener Lunaire

Eurosport'ta da, "Fenerbahçe U19, Süper Kupa'dan çekildi, Galatasaray yedek oyuncularla oynadı" ifadeleri kullanıldı.

Sport Almanya

SPORT1 (ALMANYA)

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başakşehir takımını soyunma odasında tebrik etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başakşehir takımını soyunma odasında tebrik etti

"Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanan Türkiye Süper Kupası, tam bir komediye dönüşüyor! Fenerbahçe, U19 takımıyla mücadele edip maç 1 dakika sonra yarıda kalıyor"

Hln Belçika

HLN (BELÇİKA)

"Galatasaray, Türkiye Süper Kupası'nı tuhaf bir şekilde kazandı. Mauro Icardi, bir dakika dolmadan Galatasaray'ı öne geçirdi ve ardından Fenerbahçe, güneşteki kar gibi kayboldu. Fenerbahçe'de işlerin sarpa sardığını söylemek hafif kalır. Türkiye Futbol Federasyonu hedef alınıyor"

Lance Brezilya

LANCE (BREZİLYA)

"Fenerbahçe, bir klasik olan Galatasaray derbisinde protesto için sahayı terk etti"

Ad Hollanda

AD (HOLLANDA)

"Sürreal Süper Kupa: Fenerbahçe'nin genç takımı protesto için sahayı terk ederken Galatasaray kutlama yapıyor"

Ekspres Ingiltere

EXPRESS (İNGİLTERE)

"Fenerbahçe, Türkiye Süper Kupası'nın finalinde alışılmadık bir protesto sergiledi"

Sportbibil Ingiltere

SPORTbible (İNGİLTERE)

"Türkiye'de kaos. Fenerbahçe, final için U19 takımını sahaya sürdü ve maçın henüz 50. saniyesinde gol yedikten sonra sahayı terk etti"

Sport Mediaaset

SportMediaset (İTALYA)

"Fenerbahçe sahadan ayrılıyor, Galatasaray şampiyon"

20 Minotos Ispanya

20minutos (İSPANYA)

"Fenerbahçe, Türkiye Süper Kupası'nın finaline yedek takımla çıkıyor ve... Bir dakika sonra protesto amaçlı sahayı terk ediyor"

Kaynak: HABER MERKEZİ