Didim-Söke karayolu Uslu Sitesi Kavşağı'nda meydana gelen feci kazada, Didim-İstanbul seferini yapan bir özel firmaya ait 06 BD 9008 plakalı yolcu otobüsü ile kavşaktan ana yola çıkan Erdinç Atılgan'ın yönetimindeki 09 AIT 232 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle otobüs, otomobili metrelerce sürükledi.

Kaza haberini alan diğer sürücülerin hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Aydın Büyükşehir Belediyesi Didim İtfaiye Amirliği ekipleri, otomobilde sıkışanları çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Otomobilde sıkışan sürücü Erdinç Atılgan olay yerinde hayatını kaybetti.

Diğer yaralılar ise ağır şekilde hastaneye kaldırıldı. Cumhuriyet savcısı da olay yerine gelerek inceleme başlattı ve Didim-Söke yolu trafiğe kapatıldı. Kazaya karışan araçlar çekicilerle kaldırıldı ve otobüsteki diğer yolcular başka araçlarla bölgeden tahliye edildi.

Lastikçiye silahlı saldırı sırasında aracıyla yoldan geçerken vurulan kadın hayatını kaybetti Lastikçiye silahlı saldırı sırasında aracıyla yoldan geçerken vurulan kadın hayatını kaybetti

Dünür olacaklardı!

Kazada hayatını kaybeden Erdinç Atılgan ve eşi Serap Atılgan'ın, ilçede bir oto yıkamacı işlettiği bilinirken, Ayşe Sazboğa ve Yasin Sazboğa'nın ise bir okulda temizlik personeli olarak çalıştıkları öğrenildi. Atılgan ve Sazboğa ailelerinin kısa süre sonra dünür olacakları da belirtildi. Kazayı duyan Atılgan ve Sazboğa çiftinin çocukları, Didim Devlet Hastanesi'ne giderek bilgi aldı. Kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarının büyük bir üzüntü içinde olduğu, kazayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı ifade edildi.

Kaynak: İHA