Aydın'ın Didim ilçesinde, 17 yaşındaki G.N.S., çalıştığı kuaförden işten çıktıktan sonra henüz plakası belirlenemeyen bir taksi tarafından kaçırıldı. Genç kızın ailesine, bir süre sonra annesi tarafından yapılan bir telefon aramasında, 'Beni az önce kaçırdılar, bir depoda tutuyorlar' şeklinde çaresiz bir yardım çağrısı geldi.

Olayın bildirilmesi üzerine polis ekipleri hemen harekete geçerek genç kızı bulmak için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Bu üzücü olayın duyulmasıyla birlikte, G.N.S.'nin yakınları sosyal medya üzerinden çağrı yaparak, genç kızı bulmak için destek istedi.

Baba S.S., yaşanan korkunç olayı şu sözlerle aktardı: "Kızım G., bugün saat 18.00 sıralarında çalıştığı kuaförün önünde zorla bir taksiye bindirilerek kaçırıldı. Bir süre sonra annesini gizlice telefonla arayarak, 'Beni az önce kaçırdılar. Bir depoda tutuyorlar' diye yardım istiyor. Daha sonra telefon kesiliyor. Kendisinden haber alamayınca polise şikayette bulunduk. Polis çevredeki güvenlik kameralarını inceliyor. Kızımın hayatından endişe ediyoruz. Bir an önce bulunması istiyoruz."

Kaynak: DHA