Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, 2 Nisan'da yapılacak olan olağanüstü kongreye katılmama kararı aldığını kamuoyuna duyurdu. Yıldırım, bu kararının ardında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yönelik bir mesaj vererek, "Fenerbahçe Başkanını kim şampiyon yapmak istemiyor? Kim? Adı ne?" şeklinde konuştu.

Rıdvan Dilmen’den Galatasaray maçı sonrası ilginç ifadeler ''Benim bir daha bunu görmeye ömrüm yetmez'' Rıdvan Dilmen’den Galatasaray maçı sonrası ilginç ifadeler ''Benim bir daha bunu görmeye ömrüm yetmez''

Fenerbahçe, olaylı Trabzonspor maçının ardından ligden çekilme ihtimalini değerlendirmeye aldı ve 2 Nisan'da yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul'a odaklandı. Bu konuda dikkat çeken bir açıklama eski başkan Aziz Yıldırım'dan geldi; Yıldırım, toplantıya katılmayacağını belirterek önemli bir çıkış yaptı.

Kavganın adını koy!

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, 2 Nisan'da yapılacak olan olağanüstü kongreye katılmama kararı aldığını duyurdu. Yıldırım, bu kararıyla dikkatleri üzerine çekerken, mevcut başkan Ali Koç'a yönelik çarpıcı bir mesaj verdi. "Fenerbahçe Başkanı'nı kim şampiyon yapmak istemiyor? Kim? Adı ne? Adını koymadan mücadele olmaz. Düşmanın adını koyun" şeklindeki sözleriyle tartışma yarattı.

Amaç belli değil sonuç belirsiz!

Aziz Yıldırım, Yağız Sabuncuoğlu'na yaptığı açıklamada, "Ben hiçbir toplantıya gitmeyeceğim. Eski yöneticileri iftara çağırıyorlar. Beni çağırırken Şekip'i (Mosturoğlu) arıyorlar, ben dahil 8 isim veriyorlar. 'Bunları sen çağır' diyorlar. 2 Nisan da aynı şekilde. Toplantının amacı nedir, belli değil. Sonuç ne olacak, belirsiz" şeklinde konuştu.

Şampiyon yapmak istemeyen kim?

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un "Benim başkanlık dönemimde Fenerbahçe'yi şampiyon yapmazlar" sözlerine ilişkin olarak şunları söyledi: "Benim merak ettiğim şu; Fenerbahçe Başkanı'nı kim şampiyon yapmak istemiyor? Kim, adı ne? Adını koymadan mücadele olmaz. Biz adını koyduk, FETÖ dedik. Devlet ile FETÖ'yü ayırdık. Bütün camia FETÖ'ye karşı mücadele ettik. Düşmanın adını koyun. Düşman belli değilken, 'Bizi şampiyon yapmayacaklar' dersek o zaman herkes bize karşıymış gibi olur ki bu hata olur."

Kaynak: HABER MERKEZİ