Eski Fenerbahçe Başkanı ve gelecek seçimdeki başkan adayı Aziz Yıldırım, açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Onları uyarıyorum. Kafalarına göre oyuncu transferi yapmasınlar. Seçimi biz kazanırsak hocanın dışında eğer futbolcu alırlarsa onlarla çalışmayacağım. Haberleri olsun" dedi.

Ne söylediysem onu yapıyorlar!

Yönetimi ve Ali Koç'u eleştiren Yıldırım, "Ben Jose Mourinho demeseydim gidip anlaşırlar mıydı? Giderler miydi? Ne söylediysem onu yapıyorlar şu an. Oyuncuları da söyledim. Lukaku'yu söyledik. Dybala'yı söyledik. Talisca'yı söyledik. Sonrakileri biz kendimize saklıyoruz. Seçilelim. Ertesi gün hepsini söylerim" dedi.

Almanya'da Frankfurt Fenerbahçeliler Derneği'nde konuşan Yıldırım'ın ifadeleri şu şekilde:

Neden aday oldum? 6 senedir başarısızlık var. Tamam başarısızlık olabilir ama öyle olaylar olmaya başladı ki kulüp raydan çıktı ve vagon devrilmek üzere. Kulüp başka amaçlarla başka şeylerin peşinde koşuyor. Bu yönetimin Fenerbahçe'yi büyütmek gibi bir amacı yok. Şimdi bu yönetimlerine baktığınız zaman FETÖ'cüsü de var. Biz değiliz diye karşılık versinler, hepsine rahat rahat her şeyi gösteririm. Yönetimlerinde Fenerbahçe aleyhine şike yapmaya çalışan insanlar var. Bizim Ali Koç ve yönetimiyle derdimiz yok. Bizim derdimiz Fenerbahçe. Fenerbahçe'nin eski gücüne kavuşması lazım.

Neden aday oldum? 6 senedir başarısızlık var. Tamam başarısızlık olabilir ama öyle olaylar olmaya başladı ki kulüp raydan çıktı ve vagon devrilmek üzere. Kulüp başka amaçlarla başka şeylerin peşinde koşuyor.

Trabzonspor UEFA Avrupa 2. Ön Eleme Turu'nda Ruzomberok'u 2-0 yendi Trabzonspor UEFA Avrupa 2. Ön Eleme Turu'nda Ruzomberok'u 2-0 yendi

Bu yönetimin Fenerbahçe'yi büyütmek gibi bir amacı yok. Şimdi bu yönetimlerine baktığınız zaman FETÖ'cüsü de var. Biz değiliz diye karşılık versinler, hepsine rahat rahat her şeyi gösteririm. Yönetimlerinde Fenerbahçe aleyhine şike yapmaya çalışan insanlar var. Bizim Ali Koç ve yönetimiyle derdimiz yok. Bizim derdimiz Fenerbahçe. Fenerbahçe'nin eski gücüne kavuşması lazım."

Şampiyon yapamazsam bırakırım!

Seçilirsem ve birinci yıl şampiyon yapamazsam bırakacağım, söz veriyorum. Stadı kim yaptı, Aziz Yıldırım ve arkadaşları yaptı. Biz yapacağız diyoruz, bize yalandan kim ölmüş diyor. Sen 6 senedir neredeydin? Neden daha önce büyüteceğim, yenileyeceğim demedin? Amacı hep kavga etmek.

Kafalarına göre transfer yapmasınlar!

Onları uyarıyorum. Kafalarına göre oyuncu transferi yapmasınlar. Seçimi biz kazanırsak hocanın dışında eğer futbolcu alırlarsa onlarla çalışmayacağım. Haberleri olsun.

Kaynak: HABER MERKEZİ