Fatih'te, balonun peşinden koşan oğlunu otomobilin altında kalmaktan son anda kurtaran Serhat Acet, "Yaptım ama ne yaptığımı bile bilmiyordum. Kameradan sonradan kendimi izlediğimde ne yaptığımı fark ettim" şeklinde konuştu. Olay anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Lastikçiye silahlı saldırı sırasında aracıyla yoldan geçerken vurulan kadın hayatını kaybetti Lastikçiye silahlı saldırı sırasında aracıyla yoldan geçerken vurulan kadın hayatını kaybetti

Fatih'in Kocamustafapaşa Mahallesi'nde 1 Nisan tarihinde yaşanan olayda, cadde üzerindeki marketi işleten Serhat Acet, 1 buçuk yaşındaki oğlu Ali Acet ile içeride ilgileniyordu. O esnada küçük çocuk, içeride balonla oynuyordu ve bir esintiyle balon dışarı çıktı. Balonun peşinden koşan Ali, caddeye doğru ilerlemeye başladı.

Son anda oğluna yetişti

Bu sırada durumu fark eden baba Serhat Acet, hemen can havliyle marketten dışarı fırlayarak taksinin çarpmak üzere olduğu oğlunu kucakladı. Muhtemel bir kaza önlenirken, baba da hızla oğlunu içeriye götürerek yaşadığı şoku atlatmaya çalıştı.

Ne olduğunu anlamadım!

Oğlunun taksi altında kalmasına son anda engel olan Serhat Acet, yaşadığı olayı şu şekilde anlattı: "Oğlumla birlikte burada oturuyorduk. Oğluma çikolata vermiştim. Balonunu masanın arkasına attıktan sonra balonu almak isterken eliyle dışarı doğru itti. Rüzgarın etkisiyle balon dışarı çıktı.

Ben de o esnada kameradan izliyordum. Kaldırımdan yavaşça aşağı iniyor, yola doğru çıkıyordu, duracağı yok, balonun peşinden koşacak. Hemen peşinden koştum ve son anda arabanın önünden aldım. Sağa doğru hamle yapmasam araba bize çarpacaktı. İçeri girdiğimde içimde bir huzursuzluk ve panik vardı.

Ne olduğunu anlamadan içeri girdim, sadece yaptım. Daha sonra kameradan kendimi izlediğimde ne yaptığımı fark ettim. Henüz 1 buçuk yaşında olan oğlum bunu anlamıyor. Bir daha bıraksak, yine balonun peşine koşar, arabayı hiç umursamaz. Bu yüzden evden fazla çıkarmamaya çalışıyorum. Hala aynı panik devam ediyor. Buradan geçtiğimde hep aynı olayı yaşamaktan korkuyorum."

Kaynak: İHA