Kovalamaca sırasında, polis ekipleri kaçan aracı durdurmak için aracın arkasına çarptı. Çarpmanın etkisiyle polis aracı park halindeki bir başka araca da yan çarptı. Kaçan sürücü ve yanındaki kişi, otomobili sokakta bırakarak kayıplara karıştı. Kaza sırasında iki polis memuru hafif yaralandı. Şu anda polis ekipleri, kaçan şüphelileri aramak için çalışmalarını sürdürüyor.

Olay, Bahçelievler ilçesinde saat 04.30 sularında meydana geldi. Polis ekipleri, şüpheli bir otomobile "dur" ihtarında bulundular. Ancak otomobil, durmayarak kaçmaya başladı ve polis ekipleri de kovalamaca başlattı. Kovalamaca sırasında, polisler kaçan aracın arkasına çarparken, ardından park halindeki bir başka araca yan çarptılar.

İzmir Buca'daki kavgada bıçaklanan kişi öldü İzmir Buca'daki kavgada bıçaklanan kişi öldü

Kaza sonucunda iki polis memuru hafif şekilde yaralandı. Şüpheli sürücü ve yolcu, otomobili bırakarak sokakta kayıplara karıştılar. Olay yerine ambulans çağrıldı ve yaralı polis memurları hastaneye kaldırıldı. İyi oldukları bildirildi.

Kovalamaca sırasında hem polis aracı hem de park halindeki otomobilde hasar meydana geldi. Şu anda polis ekipleri, kaçan şüphelileri bulmak için çalışmalarını sürdürüyorlar.

Kaynak: (İHA)