Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Güvenlik Konseyi Sekreteri Sergey Şoygu ile Rusya'nın başkenti Moskova'da bir araya geldi.

Bakanlığın X sosyal medya hesabından, Fidan'ın temaslarına ilişkin paylaşım yapıldı.

Paylaşımda, "Bakanımız Hakan Fidan, Rusya Güvenlik Konseyi Sekreteri Sergey Şoygu ile Moskova'da bir araya geldi." ifadesi kullanıldı.

İSTİHBARATLA GÖRÜŞTÜ

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Dış İstihbarat Servisi (SVR) Başkanı Sergey Narışkin ile Moskova'da bir araya geldi.

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Fidan, Rusya ziyareti kapsamında, SVR Başkanı Narışkin ile Moskova'da görüştü.

İŞ ADAMLARIYLA TEMAS

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Moskova’da Rus-Türk İş adamları Birliği’nin (RTİB) düzenlediği etkinliğe katıldı.

Yunanistan hükümeti ABD’den 20 adet F-35 savaş uçağı alımını onayladı Yunanistan hükümeti ABD’den 20 adet F-35 savaş uçağı alımını onayladı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan BRICS Dışişleri Bakanları Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Rusya’da temaslarını sürdürüyor. Fidan, başkent Moskova’da Rus-Türk İş adamları Birliği’nin (RTİB) düzenlediği etkinliğe katıldı.

AHISKA TÜRKLERİ

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya'nın başkenti Moskova'da Ahıska Türklerinin temsilcileriyle bir araya geldi.

Bakanlığın X sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Bakanımız Hakan Fidan, BRICS+ toplantısına katılmak için bulunduğu Rusya'nın başkenti Moskova'da Ahıska Türkü soydaşlarımızın temsilcilerini kabul etti." ifadesine yer verildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ-AA-İHA