Acı olay, 27 Mart 2023 tarihinde Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde Yenigün Mahallesi Hasırcılar Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 yaşındaki Hasan Hüseyin Abdullah, babaannesinin üçüncü katta bulunan evinin balkonundan yere düştü.

Talihsiz Çocuk Kurtarılamadı

Düşme sonucu ağır yaralanan küçük çocuk için ihbarda bulunan yakınları üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan çocuk, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Hasan Hüseyin Abdullah hayatını kaybetti.

Cenaze Töreni Gerçekleşti

Küçük çocuğun cenazesi, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yücen'nin de katılımıyla Adapazarı Taşkısığı Mahallesi Merkez Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı ardından mahalle mezarlığına defnedildi.

Taziye Mesajları Yağdı

Acı olay sonrası, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yücen ve birçok kişi sosyal medya hesaplarından taziye mesajları yayınladı.

Kaza Önlemleri Alınmalı

Bu tür üzücü olayların tekrarlanmaması için balkonlarda gerekli güvenlik önlemlerinin alınması ve çocukların gözetimsiz bırakılmaması önem taşıyor.

Kaynak: İHA