2024 yılında emekli maaş zamlarının açıklanmasıyla birlikte, bankalar da emekli müşterilerine yönelik promosyon tutarlarını güncelledi.

Promosyan 1

Bu gelişmeler, özellikle en düşük emekli maaşının 10 bin TL'ye çıkmasıyla birlikte banka promosyonlarını etkiledi. Emekli maaşlarının artması, bankaların promosyon tutarlarını revize etmelerine neden oldu.

Promosyon 2

Ancak bu durum, kök maaşı 7013 lira olanlar için yüzde 42'lik bir zam anlamına gelirken, daha yüksek maaş alanlar için bu oran yüzde 42.6'ya kadar çıkabiliyor. Oransal bir zam almayanlar, daha yüksek maaş alanlara göre avantajlı konumda bulunuyor.

Promosyon 3

Banka promosyonlarındaki bu güncelleme, özellikle en düşük emekli maaşını alan bireylerin banka tercihlerini etkilemekte. 7500 TL ve 10 bin TL emekli maaşı alanlar arasındaki mevduat faizi farkı, bu güncellemenin finansal getirisini değiştirtirmeye başladı.

Promosyon 4

Bu durum, emeklilerin maaşlarını bankadan çekmeleriyle birlikte promosyonları da etkileyecek, daha fazla paranın bankada kalmasını sağlayacak.

Promosyon 5

Bankaların bu ek geliri daha erken alması ve daha yüksek bir faiz getirisine sahip olmaları, müşterilere daha cazip promosyon fırsatları sunmalarına yol açıyor.

Promosyon 6

Şubat ayında yapılacak olan banka promosyon düzenlemeleri, müşterilere daha avantajlı teklifler sunma amacını taşıyor.

Para 1634012 1

ING Türkiye'nin emekli maaşını taşıyan müşterilere sunmuş olduğu 15 bin TL'ye varan nakit promosyon fırsatı, bu kapsamda dikkat çeken güncellemelerden biri oldu.

para-28

Yeni dönemde ise bir banka promosyon tutarını güncelledi. Bu doğrultuda ING Türkiye, emekli maaşını taşıyan emekliler 15 bin TL’ye varan nakit promosyon fırsatı sunmaya başladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ