Galatasaray'ın formda futbolcusu Barış Alper Yılmaz, İtalyan takımlarının dikkatini çekmeye devam ediyor. Galatasaray'ın Başakşehir'i 2-0 yendiği maçı statta izleyen 3 Serie A ekibinin gözlemcisi, Barış Alper Yılmaz'ı yakından takip etti.

Barış Alper 1

Sabah'ın haberine göre: Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un rotasyonunda yer alan Barış Alper Yılmaz, sarı-kırmızılı takımın Başakşehir'i mağlup ettiği maçta önemli bir rol oynadı.

Barış Alper 2

Indiana Pacers New York Knicks'i yenerek seriyi son maça taşıdı Indiana Pacers New York Knicks'i yenerek seriyi son maça taşıdı

dakikada fileleri havalandıran milli oyuncu, kariyerinde ilk kez Süper Lig'de üst üste 3 maçta gol atmış oldu. Gaziantep FK ve Samsunspor'un ardından Başakşehir'i de mağlup eden Barış Alper Yılmaz, Avrupa ekiplerinin de dikkatini çekti.

Barış Alper 3

Napoli, Fiorentina, Lazio ve Inter'in izleme ekipleri, 23 yaşındaki oyuncuyu RAMS Park'ta yakından takip etti. Bu kulüplerin, Barış Alper Yılmaz hakkında bilgi almak için Vincenzo Montella'ya da danıştığı öğrenildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ