Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başakşehir takımını soyunma odasında tebrik etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başakşehir takımını soyunma odasında tebrik etti

Bundesliga'nın 28. haftasında Bayer Leverkusen'le puan farkını kapatmak için sahaya çıkan Bayern Münih, Heidenheim karşısında ilk yarıyı 2-0 önde tamamladığı maçı 3-2 kaybederek hayal kırıklığı yaşadı.

Ntvspor'un haberine göre; Heidenheim ile deplasmanda karşılaşan Bayern Münih, maçın 38. dakikasında Harry Kane'in golüyle öne geçti. İlk yarının sonlarına doğru ise Serge Gnabry'nin attığı golle farkı ikiye çıkardı. İlk bölümü 2 farkla önde geçen Bayern ikinci yarıda kabusu yaşadı.

Maçın 50. ve 51. dakikalarında Kevin Sessa ve Tim Kleindienst'in golleriyle skoru eşitleyen Heidenheim, 79. dakikada yine Kleindienst'in attığı golle öne geçti. Bayern Münih, maçın son bölümünde beraberlik golü için çabalasada sonucu değiştiremedi. Mücadele ev sahibi ekibin galibiyetiyle sona erdi.

Bu son mağlubiyetle birlikte Bayern Münih, üst üste ikinci kez kaybederek 60 puanda kaldı. Son 6 haftaya girilirken lider Leverkusen ile puan farkı 16'ya yükseldi. Bu tabloya göre lider Bayern Leverkusen kalan haftalarda tek galibiyet alırsa şampiyonluğunu ilan edecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ