Sezon başında Feyenoord'dan Benfica'ya transfer olan Orkun Kökçü, teknik direktör Roger Schmidt ve kulüple ilgili eleştirilerde bulunduğu bir röportaj sonrası kadro dışı bırakılmıştı.

Schmidt Konuya Nokta Koydu

Schmidt, son yaptığı açıklamada Kökçü ile görüştüğünü ve hatasını kabul ettiğini söyledi. Schmidt, "Casa Pia maçında Orkun'un dışarıda kalmasının daha iyi olacağını düşünmüştüm. Orkun, hiçbir zaman takımın içinde olumsuzluk yaratmak istemedi. Bir hata yaptı ve bu konu Benfica için olumlu değildi. Hata yapsalar bile bunlar benim oyuncularım. Bu konu hakkında konuştuk." ifadelerini kullandı.

Kökçü Forma Şansı Bulmaya Devam Edecek

Schmidt'in bu sözleri, Kökçü'nün Benfica'da forma şansı bulmaya devam edeceği şeklinde yorumlandı.

Real Madrid Arda Güler ile kazandı Real Madrid Arda Güler ile kazandı

Neler Yaşanmıştı?

Orkun Kökçü, Hollanda'nın De Telegraaf gazetesine verdiği röportajda, Benfica'da kendisini özel hissetmediğini ve teknik direktör Roger Schmidt'in oyun tarzından memnun olmadığını söylemişti.

Schmidt ve Kökçü'den Karşılıklı Açıklamalar

Schmidt, Kökçü'nün bu sözlerine tepki göstererek Casa Pia maçı kadrosuna almadığını ve onunla konuşacağını açıklamıştı. Kökçü ise yaptığı açıklamada hatasını kabul ettiğini ve Benfica'da başarılı olmak için her şeyi yapacağını söylemişti.

Kaynak: HABER MERKEZİ