Berberdeki genç, sıradan bir saç kesimi beklerken beklenmedik bir jestle karşılaşınca tepkisi şaşırtıcı oldu. Kaşını alırken koltuğa oturup gözlerini kapatarak rutin bir işlemi beklerken, yanağına yumuşak bir dokunuş hissetti.

Gözlerini açtığında, onu bekleyen manzaraya anlam veremeyip şaşkına döndü. Berberin talimatını duyunca gözlerini tekrar kapatarak durumu sindirmeye çalıştı. Ancak gerçek, beklediğinden çok farklıydı.

Yanağa sıcak bir öpücük!

Erkek arkadaşının berberiyle iş birliği yapan genç kız, sevgilisinin berbere gittiği sırada bir şaka yapmaya karar verdi. Sevgilisi kaşlarını aldırırken, arkasına saklanan genç kız, sessizce yaklaşıp sevgilisini yanağından öptü. Bu jestle sevgilisini şaşırtmayı başardı.

Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması: 'Ekonomik veriler iyiye gidiyor, ek zam yapılmayacak Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması: 'Ekonomik veriler iyiye gidiyor, ek zam yapılmayacak

Kız arkadaşını görmeyen genç, berberden şüphelenerek gözlerini açıp ne olduğunu sordu. Berber ise genç adamı geçiştirerek cevap verdi. Ancak olay tekrarlanınca genç, berberin neden kendisini öptüğünü sorgulayarak sinirle yerinden fırladı. Tam berbere saldıracağı sırada arkadan kız arkadaşı çıkınca gerçek ortaya çıktı.

Kaynak: HABER MERKEZİ