Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi kadroda büyük bir değişim yaşanması bekleniyor. Siyah-Beyazlılar 7 futbolcuyla ayrılık kararı aldı. Beşiktaş scout ekibinin transfer listesinde yaklaşık 30 futbolcu bulunurken bu isimler arasından 5-9 arası transfer yapılacağı belirtildi.

Süper Lig'de bu sezon beklentilerin altında kalan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor'u yenip sezonu kupayla kapatmak istiyor. Beşiktaş yönetimi bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Gelecek sezon iddialı bir kadroyla şampiyonluk yarışında olmak isteyen Beşiktaş'ta 7 futbolcuyla ayrılık kararı alındı.

Galatasaray, hazırlık maçında İtalya temsilcisi Parma ile karşılaşacak Galatasaray, hazırlık maçında İtalya temsilcisi Parma ile karşılaşacak

Joe Worrall

Hürriyet'in haberine göre Beşiktaş; Rachid Ghezzal, Joe Worrall, Valentin Rosier, Jean Onana, Ajdin Hasic, Javi Montero ve Badra Cisse ile vedalaşmayı planlıyor.

Feyyaz Uçar

Öte yandan Siyah-Beyazlılar, sözleşmesi devam eden ancak 2024-25 sezonunda kadroda düşünülmeyen toplam 17 futbolcuyla masaya oturacak.

Cenk Tosun-8

Transfer çalışmalarını da sürdüren Beşiktaş'ta scout ekibinin listesinde yaklaşık 30 futbolcunun olduğu belirtildi. Haberde Beşiktaş'ın şartlara bağlı olarak 5 ila 9 arasında transfer yapacağı aktarıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ