Real Madrid'in yıldız oyuncusu futbolu bırakıyor Real Madrid'in yıldız oyuncusu futbolu bırakıyor

Aspmyra Stadı'nda yarın akşam TSİ 22.00'de başlayacak karşılaşmayı Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Nenad Minakovic yönetecek. Minakovic'in yardımcılıklarını ise aynı ülkeden Svetozar Zivin ile Nikola Borovic yapacak.

İKİ TAKIM DA GALİBİYET PEŞİNDE

 Grupta henüz galibiyeti bulunmayan iki ekip arasındaki karşılaşmada kazanan taraf ilk 3 puanı hanesine yazdıracak.

Beşiktaş, Club Brugge ile deplasmanda oynadığı ilk maçı 1-1 berabere tamamlarken, evinde Lugano karşısında ilk yenilgisini yaşadı. Teknik direktör Şenol Güneş'i istifaya götüren ve yönetim kurulunun olağanüstü kongre kararı alma sürecini başlatan maçta Beşiktaş, 2-0 öne geçmesine rağmen rakibine 3-2 yenildi.

Bodo/Glimt ise Lugano ile oynadığı ilk maçı golsüz berabere tamamladı ve sahasında Club Brugge'e 1-0 mağlup oldu.

Beşiktaş'ta yarın oynanacak mücadelede Valentin Rosier forma giyemeyecek. Rosier, Lugano maçının 61. dakikasında gördüğü ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyundan ihraç edildi ve bu nedenle Norveç ekibiyle oynanacak maçta takımını yalnız bırakacak.

Ayrıca sakatlıkları bulunan Salih Uçan, Daniel Amartey ve Tayfur Bingöl de yarınki mücadelede forma giyemeyecekler. Eric Bailly'nin tedavisi devam ediyor ve durumu, teknik heyetin ve sağlık ekibinin yapacağı değerlendirmenin ardından belirlenecek.

Kaynak: (HABER MERKEZİ)