Semih Kılıçsoy'un performansı, Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeye devam ediyor. Sabah'ın haberine göre, İngiltere Premier Lig takımı Fulham, genç yetenek için Beşiktaş'ın kapısını çaldı.

Fulham'ın scout şefi Brian Talbot'un, Semih için 15 milyon Euro bonservis bedeli önerisinde bulunduğu ifade ediliyor. Ancak, bu teklifin Beşiktaş tarafından reddedildiği bildiriliyor.

Siyah-beyazlı kulübün, Semih'i 15 milyon Euro'ya bırakmayacaklarını ve bu rakamın üzerinde bir teklif gelmesi halinde düşünebileceklerini ilettiği belirtiliyor.

Fulham'ın, bu transfer için kararlı olduğu ve yeni bir teklif sunmak için bir değerlendirme yapacağı ifade ediliyor. Ancak, Beşiktaş'ın, genç forvet için cazip bir teklif gelmediği sürece pazarlık masasına oturmayacağı vurgulanıyor. Siyah-beyazlıların hedefi ise Semih Kılıçsoy'u Türkiye rekor bir bonservis bedeliyle satmak.

Kerem Aktürkoğlu'ndan Mert Hakan'a yanıt Kerem Aktürkoğlu'ndan Mert Hakan'a yanıt

Ocak ayında Semih Kılıçsoy ile yeni bir sözleşme imzalayan Beşiktaş'ın, oyuncunun sözleşmesine serbest kalma maddesi koymadığı ve elini güçlendirdiği belirtiliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ