Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda EMS Yapı Sivasspor ile kritik bir mücadeleye çıkacak. BG Grup 4 Eylül Stadı'nda gerçekleşecek olan maç, bugün saat 16.00'da başlayacak ve hakem Ali Şansalan yönetecek. Müsabaka, beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

İlk 11'ler

Sivasspor: Ali Şaşal, Murat, Appindangoye, Samba, Uğur, Hakan, Poungouras, Kvet, Emrah, Barrow, Manaj.

Beşiktaş: Ersin, Svensson, Necip, Colley, Zaynutdinov, Demir Ege, Gedson, Salih, Ghezzal, Rashica, Cenk Tosun.

Kartal moral peşinde

Beşiktaş, şu ana kadar Süper Lig'de çıktığı 22 maçta 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 yenilgi yaşayarak 36 puan topladı ve haftaya 4. sırada girdi. Son 2 maçta istenilen sonuçları alamayan siyah-beyazlı ekip, Sivasspor karşısında galibiyet arayacak ve Trabzonspor maçı öncesinde moral bulmayı hedefliyor.

EMS Yapı Sivasspor ise son 4 mücadelesinde galibiyet elde edemedi. Ligdeki performansıyla 26 puan toplayan Sivasspor, averajla 13. sırada bulunuyor. İlk yarıda İstanbul'da oynanan maçı 2-0 kazanan Beşiktaş, deplasmanda da aynı başarıyı hedefliyor.

Beşiktaş'da 9 isim yok

Maç öncesi Beşiktaş'ta 9 futbolcu, farklı sebeplerle kadroda yer alamayacak. Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Arthur Masuaku ile Vincent Aboubakar'ın yanı sıra çeşitli sakatlıkları bulunan Semih Kılıçsoy, Onur Bulut, Umut Meraş, Alex-Oxlade Chamberlain ve Amir Hadziahmetovic maçta forma giyemeyecek. Sarı kart cezalısı Mert Günok ile Tayfur Bingöl de sahada olamayacak.

Ancak Beşiktaş'ta Omar Colley (Gambiya), Daniel Amartey (Gana) ve Salih Uçan'ın sakatlıklarını atlattıktan sonra maç kadrosunda yer alacakları belirtiliyor.

Siyah-beyazlılar, bu sezon dış sahada çıktığı 11 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 yenilgi yaşadı. Deplasman performanslarını artırmak isteyen Beşiktaş, zorlu Sivasspor deplasmanından galibiyetle ayrılarak üst sıralardaki yerini sağlamlaştırmayı amaçlıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ