Beşiktaş Kulübü Başkan Adayı Hasan Arat, "Ceza Sahası" adlı programa konuk oldu ve başkanlık seçimi öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Arat, programda yaptığı konuşmada, rakip adayların projelerine yönelik eleştirilerini dile getirerek, "Bir proje açıklıyoruz, diğer arkadaşlar aynı gün 'Yok bu proje olmaz' diyor. Siz de projelerinizi açıklayın." ifadelerini kullandı. Ayrıca, kendisinin Serdal Adalı'ya "matruşka" demediğini, sadece o sistemin dışında kalması gerektiğini belirtti.

Seçim sürecindeki tavrın önemine vurgu yaparak, "Bu seçimde herkes dikkatli olmalı. Divan başkanı tarafsız yönetmeli. Çünkü bu kongre çok kalabalık olacak. Emniyette dikkatli olmalı, yoksa sıkıntı çıkar." uyarısında bulundu.

Beşiktaş'ın bu sezon 61 milyon Euro'luk transfer yaptığını belirterek, ekonomist kimliklerini öne sürenlerin durumuna da değinen Arat, "Kendilerine ekonomistim diyenler vardı ya hani kendilerini ekonomist sananlar vardı… Çok kötü bu." şeklinde eleştiride bulundu.

Ayrıca, Rıza hocanın daha önce göreve gelmesi gerektiğini ifade eden Arat, hocayla devam etme niyetinde olduklarını söyledi. "Rıza hocaya çok büyük destek vermemiz lazım. Beşiktaş'ta, Ümraniye'de çok büyük moral bozukluğu var. Bunu hemen toparlamamız lazım." diyerek takıma destek çağrısında bulundu.

Beşiktaş Kulübü Başkan Adayı Hasan Arat ayrıca Talisca'nın transferiyle ilgili hatalar olduğunu belirtti. Arat, şunları söyledi:

Trabzonspor UEFA Avrupa 2. Ön Eleme Turu'nda Ruzomberok'u 2-0 yendi Trabzonspor UEFA Avrupa 2. Ön Eleme Turu'nda Ruzomberok'u 2-0 yendi

"Talisca, bana gelmek istediğini telefonla ilettiklerini söyledi. Al Nassr'da performansıyla da gösterdi ki Ronaldo gibi bir yıldız, Talisca olmadan sahaya çıkmak istemiyor."

Arat ayrıca, Paris Saint-Germain ile 3 Aralık'tan itibaren geçerli olacak stratejik bir anlaşmaya varıldığını açıkladı. "Örneğin, onların oynatmak istedikleri oyuncuları kiralık olarak bizim takıma verecekler. Ancak tek şartları var: Şampiyonlar Ligi'nde olduğumuz zaman bu futbolcularla görüşülecek." şeklinde detayları paylaştı.

Başkan seçilmeleri durumunda Salih Uçan ve Cenk Tosun ile masaya oturacaklarını belirten Arat, "Eğer başkan olursam, Salih ve Cenk'le sözleşme yenilemek için görüşeceğiz. Türkiye'de Cenk gibi kaç oyuncu var? Salih gibi kaç oyuncu var? Onların takımda kalmasını istiyorum. Benim gelişimle Beşiktaş'a bir barış gelecek. Camiayı iyi tanıyorum. Ve bu konuda kimseden onay almadım, kendi fikirlerimle hareket ediyorum." açıklamasında bulundu.

Kaynak: HABER MERKEZİ